Camera’s en Beveiliging

Voor iedere situatie een passende setup

Bij camerabeveiliging wordt er vaak direct gedacht aan inbraakbeveiliging. Dit is echter slechts een klein gedeelte van de mogelijkheden die er bestaan als het gaat over het installeren van een camerasysteem, eventueel gekoppeld aan (cloud)opslag. De installaties die uitgevoerd worden door A&C computers zijn gebaseerd op TCP/IP-technologie. Dit houdt in dat de data via de internetlijn verstuurd wordt en dat het camerasysteem via dit protocol aan uw computer of smartphone gekoppeld is.

Naast woningbeveiliging is een camerasysteem in tal van situaties inzetbaar. Het monitoren van vee, het monitoren van een bedrijfspand, het opnemen van vlogs vanuit gestandaardiseerde hoeken, het streamen van radiozenders, er is echt ontzettend veel mogelijk.

Bij de keuze voor een bepaald systeem hanteren wij Groningse nuchterheid: je krijgt waar je voor betaalt. Simpel. Op een afgetrapte Gazelle wint niemand de Giro, maar je hoeft ook niet op een nagelnieuwe racefiets naar de bushalte. In overleg gaan we graag met u kijken naar een passende situatie.

Contact

Ga naar contact of bel:

Kantoor: 0597-851183
Cor: 06-38461119
Annet: 06-25531964